Ususret Valentinovu uz Inu Moore

U petak navečer, Gradska knjižnica Franjo Marković u sklopu programa događanja ” Valentinovo u Križevcima” ugostila je autoricu ljubavnih romana Inu Moore i to povodom predstavljanja njezinog novog romana ” Spašen”. Moderatoria susreta bila je Martina Majdak.

Bitno je za reći da spisateljica piše pod pseudonimom, njezino pravo ime je Ina Špiček. Ljubav prema ljubavnim romanima u vidu pisanja, krenula je 2017.godine. Do sada je objavila 18 romana.

Da je itekako prihvaćena kao autorica u našem gradu to dokazuje činjenica da je Ina Moore jedna od najčitanijih spisateljica u našoj knjižnici. Što sama autorica kaže na ovaj podatak?

” Svaki put kad dođem na novo mjesto i kad vidim koja je to količina ljubavi prema mojim romanima meni je stvarno nepojmljivo i neopisivo i upravo zato mi je zadovoljstvo doći na nova mjesta kao što sad je kod vas. Svakako me iznimno veseli potražnja i ljubav prema mojim romanima.

Ina, što mislite u čemu se krije tajna, zašto smo ” ludi” za ljubavnim romanima?

“ Pa ja vjerujem da romani generalno nude nekakav bijeg od stvarnosti koja danas zaista nije lijepa, pored ove cijele situacije nude bijeg u novi svijet. Vjerujem da je to recept. Malo ljubavi, malo drame, malo romanse, humora i naravno sretan završetak”.

Uskoro nas očekuje Valentinovo, koja bi bila vaša glavna poruka kad je u pitanju ljubav?

“ Samo se treba prepustiti i uživati. Mislim puno bi se toga dalo sada reći kad je ova tema u pitanju ali glavni pokretač je definitivno ljubav”.

Autorici zahvaljujemo na ugodnom razgovoru. Ukoliko želite i vi ponekad pobjeći od stvarnosti i okružiti se bedemom ljubavi znate što vam je činiti. Pravac Gradska knjižnica Franjo Marković.

Im/radiokrizevci.hr