Za ples nikada nije prerano niti prekasno – Paula Jeričević održala plesnu radionicu

Profesionalna plesačica latinoameričkih i standardnih plesova, višestruka državna prvakinja Paula Jeričević održala je u subotu u Križevcima plesnu radionicu za djevojčice i djevojke, članice Plesnog centra »Ritam«, ali i ostale koje su željele naučiti i usavršiti svoje  plesne korake. Paula Jeričević bivša je učenica predsjednika udruge i voditelja Plesnog centra »Ritam« Siniše Kraševca i rado se odazvala pozivu da održi radionicu plesa. Ima puno iskustva u plesu, 11 puta je bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i članica reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Već je oduševljavala publiku u showu »Ples sa zvijezdama«, a nastaviti će i u ovoj sezoni. Da istinski uživa u plesu, potvrdila nam je i u razgovoru.

– »Prije 20 godina sam zavoljela ples i još uvijek ga jako puno volim zahvaljujući svom prvom treneru Siniši Kraševcu  koji ovdje ima plesnu školu. « – rekla nam je Paula.

Otkriva da se sprema nova sezona »Plesa sa zvijezdama« koja počinje slijedeću nedjelju i da se jako tome veseli. O partneru u plesu ne želi ništa otkrivati, ali kaže da je jako optimistična i nada se dobrim rezultatima. O susretu s križevačkim djevojčicama i održanoj radionici kaže da je primijetila kako zbilja uživaju u plesu i žele puno toga naučiti.

Voditelj Plesnog centra »Ritam« i predsjednik udruge Siniša Kraševac dodaje da imaju u planu različite radionice . Ovo je 19-ta godina Plesnog centra “Ritam” i biti će ispunjena raznim aktivnostima kao i pripremama za slijedeću jubilarnu 20-tu.

-»Već smo neke radionice i odradili, sve su otvorenog tipa i biti će ih još. Planiramo u budućnosti pozvati voditelje različitih plesnih stilova da oplemenimo plesnu scenu u Križevcima.  Objaviti ćemo ih javno na vrijeme tako da svi koji žele mogu sudjelovati bez obzira imaju li plesnog iskustva ili nemaju. Kretanje je bitno za zdravlje, treba ga činiti svakodnevno, od malih nogu, a za to je posebno pogodan ples.” – kaže Siniša i poručuje:

-»Krećite se, plešite!«

Ples je idealna aktivnost za razvijanje osjećaja za glazbu i harmoniju pokreta, usvajanje pravilnog držanja i disanja te jačanje kondicije i, naravno, druženje!

Načiniti prve plesne korake ili produbiti svoje znanje te saznati sve o plesu može se u Plesnom centru »Ritam« Križevci  dolaskom u Ulicu Drage Grdenića 7 u Križevcima (Komunalno), pozivom na broj 091/500 2571,  putem Facebooka i Instagrama ili putem e-maila : [email protected].

ji/radiokrizevci.hr