Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije  održalo sjednicu 

Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije na  jučer održanoj sjednici između ostalog donijeli su odluke o raspisivanju Javnih natječaja i to  Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički  nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. s područja Koprivničko-križevačke  županije i Javnog poziva za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta  na području Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu, te odluku o donošenju  Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak  izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu. Tekstove Javnog natječaja, Javnog Poziva te Pravilnika možete preuzeti na web stranici Turističke  zajednice Koprivničko-križevačke županije:  

https://podravinaiprigorje.hr/defaultcont.asp?id=3&n=13

 Gore spomenuti Javni natječaj i Javni poziv dodatno će pomoći razvoju, obogaćivanju  i proširenju turističke ponude na području Koprivničko-križevačke županije. Za Javni poziv  za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području  Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu u proračunu TZ KKŽ osigurano je  300.000,00 kn, za subvencioniranje putničkim agencijama osigurano je 20.000,00 kn uz  napomenu da će se u slučaju potrebe taj iznos povećati, a sredstva koja će se dodjeljivati  lokalnim turističkim zajednicama osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena  područja i kontinent. 

Članovi Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije usvojili su  Izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za  period od 1.1. do 31.12.2021. godine.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije