Održano 11. Moto i biciklističko druženje

U ponedjeljak 18. travnja u Križevcima na trgu J.J. Strossmayera održano je 11. moto i biciklističko druženje te blagoslov motociklista i biciklista.

Na 11. moto i biciklističkom druženju sudjelovali su i Puhački orkestar Križevci, Križevačka djevojačka straža te Križevačke mažoretkinje.

„Dragi motociklisti, biciklisti prije svega Sretan Uskrs. Lijepo Vas je vidjeti na našem glavnom gradskom trgu u gradu motociklizma. S obzirom kako nam svake godine proljetno cvijeće dolazi sve ranije, mislim da je u gradu Križevcima više nego jasan znak naznake proljeća upravo ovo skupljanje motociklista i biciklista. Svima Vam želim uspješnu sezonu, a danas Vas neka prati lijepi dan te sam siguran da će kolega Poljak biti više nego kvalitetan domaćin. Svima nagrađenima danas posebno čestitam i neka nam upravo oni budu primjer i inspiracija svima Vama kroz sezonu i za sve sezone koje dolaze.“ – poručio je gradonačelnik grada Križevaca svim motociklistima i biciklistima.

Najbolji vozači 80+ su:

  1. Konfic Slavko
  2. Madjarić Milan
  3. Matušin Ivan
  4. Kantar Jovo

Za najboljeg biciklistu proglašen je Brlek Davor, dok Blagaj Krunoslav uvjerljivo zauzima drugo mjesto.

Za najboljeg četverociklista proglašen je Podolski Marko.

Nagrade za naj motociklista odlazi u ruke:

  1. Kulko Luka
  2. Vrbanec Dean
  3. Miklečić Josip

„Čestitke svima nagrađenima, hvala svima Vama koji ste danas došli. Mislim da Orehovec bude danas vidio najviše motociklista i biciklista od svoje povijesti.“ – završnu riječ dao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin.

lh/radiokrizevci.hr