Završna konferencija projekta „Pruži ruku potrebitima“

Dana, 3.5.2022. godine u Podrumskoj dvorani Hrvatskog doma održana je završna konferencija projekta „ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – faza II“ pod nazivom „Pruži ruku potrebitima“.

Ravnateljica GDCK Križevci Antonija Pukec ukratko je predstavila sam projekt te istaknula prednosti koje je njegova provedba donijela lokalnoj zajednici, a posebno se zahvalila Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – Područni ured Križevci, Gradu Križevcima i Centru za socijalnu skrb Križevci koji su kao partner na projektu pružali iznimnu podršku provedbi aktivnosti, te svim zaposlenim ženama. 

S nekoliko riječi se obratila i predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije Đurđica Trbus te je pohvalila provedbu projekta, rad zaposlenih žena i svih zaposlenih na projektu. 

Na završnoj konferenciji prisustvovali su i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Križevci gospođa Vesna Kuterovac, a koji su se također obratili s nekoliko riječi i zahvalili se na svemu.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci zahvaljuje svim sudionicima i partnerima na projektu, te se raduje daljnjim uspješnim suradnjama!

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci