Otvoreno Robin ljetno kino – na veselje djeci i odraslima

Žamor,  smijeh i veselje djece, skakanje po napuhancima, igranje raznih igara, slikanje, koncert i nakon toga film – sadržaj je petog Robin ljetnog kina koje je otvoreno u subotu navečer. Mališani su tijekom poslijepodneva i večeri mogli uživati u igrama, a  zatim pogledati film.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić, pozdravljajući prisutne, izrazila je zadovoljstvo što svake godine ima sve više posjetitelja.

– »Nadam se da ćemo ove godine nadmašiti prošlu. Surađujemo zajedno sa Gradom Križevcima, Robin trgovinama, Udrugom K.V.A.R.K. koja je tehnička podrška i sve to zajedno klapa.«

Gradski pročelnik Sandro Novosel zahvalio je organizatorima i sponzorima, glazbenicima i svima koji upotpunjuju kulturni program Robin ljetnog kina.

-»Drago mi je što se odvija petu godinu za redom i što je namijenjeno djeci i mladima. Grad Križevci je prijatelj djece, a od ove godine i grad za mlade.« – istakao je Sandro Novosel.

Robin ljetno kino otvorio je direktor tvrtke Robin d.o.o. Robin Šatvar koji je kazao da će se zajedno sa drugim sudionicima truditi da svake godine nadograđuje ovaj događaj.

-»Nadamo se da će iduće godine to trajati i duže i da će biti još poboljšano sa naše strane« – kazao je Robin Šatvar.

Ravnateljica POU Križevci Željka Šunjić dodala je da će filmovi biti obiteljske tematike, igrani i animirani filmovi prvenstveno namijenjeni djeci i mladima. Robin ljetno kino započelo je animiranim filmom “Škola čarobnih životinja” .

Prije prikazivanja filma sa filmskom glazbom nastupio je Gradski puhački orkestar Križevci koji je i ovoga puta oduševio posjetitelje.

Robin ljetno kino trajati će svake subote sve do 23. srpnja, prikazivati će se razni filmovi uz kulturno zabavni program.

ji/radio krizevci.hr