STEM ljetne radionice – SPARK za najmlađe u knjižnici od 28. lipnja

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci, u sklopu projekta SPARK, organizira STEM ljetne radionice za djecu u dobi od 4 do 7 godina. Ciklus radionica programiranja sastoji se od 10 radionica, a trajat će 5 tjedana. Da bi se uspješno završio, potrebno je sudjelovati na svim radionicama koje će se održavati od 28. lipnja do 28. srpnja 2022. svaki utorak i četvrtak od 9:30 do 10:15. Polaznici će svladati osnove programiranja u programu ScratchJR namijenjen najmlađima.

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave kako bi osigurali svoje mjesto. Prijaviti se možete osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na [email protected].

Ako imate kakvih pitanja, slobodno nam se javite na bilo osobno na Dječjem odjelu ili na navedeni mail.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i financira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna.

Izvor: Gradska knjižnica “Franjo Marković”