U subotu službeno zatvoreno 5. Robin ljetno kino na Nemčiću

Da su ove zadnje četiri subote u mjesecu srpnju zaista brzo prošle samo je dokaz da smo se na 5. Robin ljetnom kinu jako dobro zabavljali. Ali sve što je lijepo kratko traje. Sinoć je uz zadnju projekciju filma ” Ringe ringe raja” i nastup križevačke grupe ” Kids from the sky” službeno zatvoreno 5. Robin ljetno kino.

Uz mnoštvo zabavnih i besplatnih sadržaja za djecu, društvene igre i glazbeni sadržaj te prekrasne filmove uživali smo svake subote od 2. srpnja.

Sve one koji su se našli jučer na Nemčiću pozdravila je ravnateljica ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić.

Ovu sad već tradicionalnu manifestaciju organizira Pučko otvoreno učilište Križevci, uz pokroviteljstvo Grada Križevaca, tehničku podršku udruge K.V.A.R.K., generalno sponzorstvo Robin trgovine i Coca-Cole te niz drugih partnera Robin trgovina (Violeta, Vindija, PAN, Bobi, Ledo) zahvaljujući kojima je sav zabavni sadržaj na Nemčiću bio potpuno besplatan.

Mi se samo možemo svima koji su sudjelovali u organizaciji zahvaliti na prekrasno provedenom vremenu na Nemčiću i reći : jedva čekamo 6. Robin ljetno kino!

im/rkz