KTC pred domaćom publikom doživio poraz

Deseto kolo Paket24 Premijer lige donijelo je u križevačkom sportskom domu ogled KTC-a i Sesveta. Na kraju kući pjevajući odlaze gosti.

U prvom poluvremenu KTC je prikazao odličnu igru i nakon deset minuta igre vodio 8:6, a onda je utakmica poprimila tijek gol za gol i semafor je u 28. minuti pokazivao 17:17. Na kraju se na predah otišlo s minimalnom prednošću gostiju 17:18.

U drugom poluvremenu Sesvete se polagano odvajaju od križevačkih rukometaša. Naime, u 35. minuti gosti su vodili 20:21,  a onda su nanizali četiri pogotka i otišli na plus 5, 20:25. Domaći se više nisu uspjeli vratiti u utakmicu i u 46. minuti Sesvete odlaze na plus 8, 23:31. U 54. minuti gosti su imali i + 11, a na kraju je završilo s uvjerljivom pobjedom Sesveta 29:39.

Najefikasniji kod KTC-a bili su Dujmović, Perajica i Maričić s pet pogodaka, a kod gostiju sjajnu utakmicu odigrao je Dumenčić koji je zabilježio realizaciju 9 od 9.

Križevački vratari upisali su 10 obrana, devet obrana imao je Šutalo i jednu je dodao Prezelj. Deset obrana imali su i vratari Sesveta, osam Purić i dvije Perić.

Izvor i foto: Prigorski.hr