Stolnoteniski klub Križevci svečano proslavio 15. rođendan

Stolnoteniski klub Križevci u subotu je u Hotelu Kalnik održao redovnu godišnju skupštinu te svečanu proslavu 15 godina postojanja Kluba. Na godišnjoj skupštini sva izvješća usvojena su jednoglasno, a predsjednik Kluba Tomislav Salopek istaknuo je kako će i dalje raditi na razvoju stolnoteniske škole u Križevcima, a želja je vlastita stolnoteniska dvorana.

Salopek se potom tijekom svečanog obilježavanja 15. rođendana osvrnuo na bogatu povijest stolnog tenisa u Križevcima.

– Stolnoteniski klub Križevci osnovan je 28.travnja 2007. godine u prostorijima bivše teretane u sklopu sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca, gdje je 15-ak entuzijasta i zaljubljenika u stolni tenis došlo na ideju osnivanja Kluba

Prvi predsjednik Kluba bio je Franjo Jelušić u dva mandata, nakon Jelušića novi predsjednik bio je Damir Kelek koji je jedan mandat odradio u cijelosti te u drugom mandatu podnio ostavku te ga je naslijedio Tomislav Salopek.

Na kraju svečanosti zahvalnice su uručene Franji Jelušiću, Damiru Keleku, Draženu Kranjecu, Branku Jovanoviću, Mladenu Hermanoviću, tvrtkama Radnik, Robin, Kolor Granit, Hidroregulaciji Bjelovar, Vodogradnji i Hidroingu.

Izvor i foto: Prigorski.hr