“Božićni vilenjaci” Radija Križevci daruju djecu u domu Svetog Marka Križevčanina

Dom se nalazi pokraj Grkokatoličke katedrale. U Dječjem domu Sveti Marko Križevčanin trenutačno boravi dvadesetdvoje djece koja spadaju pod ordinarijat Križevačke eparhije.

Dječji dom prima djecu i osnovnoškolskog uzrasta od 7 godina pa nadalje. Dom je prvenstveno za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Djeca imaju mogućnost za vikend ili praznike otići kući, ali sve to ovisi o njihovim socijalnim problemima.

S obzirom na to da uskoro stiže najljepši blagdan u godini, a to je Božić, odlučili smo darovati djecu koja su smještena u Dječjem domu Sveti Marko Križevčanin.

Smisao Božića ne čine pokloni, već zajedništvo, ljubav i toplina koju poklanjamo jedni drugima te briga za one koji su u potrebi.

POZIVAMO VAS da se uključite u našu akciju “Božićni vilenjaci” i darujete djecu.

PITATE SE KAKO I NA KOJI NAČIN? Vrlo jednostavno.

Ispod u tekstu se nalazi popis želja kojeg su izradila djeca. Na Vama je da odaberete za koje dijete želite kupiti poklon.

PROCEDURA:

  1. Izaberite broj djeteta kojeg želite darivati
  2. Izabrani broj šaljete nama porukom u Messenger na Facebook gdje ćemo se dalje dogovoriti oko detalja

SAKUPLJANJE POKLONA JE NAJKASNIJE DO 16. prosinca! Poklone donesite ispod bora koji se nalazi u redakciji Radija Križevci.

Djeca će svoje poklone uzeti 20. prosinca. Djeca na kraju ipak najviše pamte kako su se osjećali za vrijeme Božićnih dana, a ne u kojoj vrijednosti je poklon.

Hvala Vam što ste dio naše akcije “Božićni vilenjaci” i što ćete zajedno s nama razveseliti djecu.

***pss..ukoliko se pokloni rezerviraju, a ima još zainteresiranih, svakako možete sudjelovati u ovoj akciji te pridonijeti svojim idejama i poklonima u dogovoru s nama.

rkz_a4_djeca_sv_marko