536. emisija “Blues za vas” ovog utorka u eteru Radija Križevci

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.prigorskiradio.hr  i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina. 

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 17.siječnja pred svima nama je 536.emisija ”Blues za vas”

Večeras za vas u 536. emisiji ”Blues za vas” će nastupiti: D.K. aka Danko Krznarić, GA-20, GEMINIIDRAGON,  BOB STROGER & THE HEADCUTTERS, EMMA WILSON,  BEN LEVIN BEN LEVIN, DAXTON, BIG JACK JOHNSON,  EVA CARBONI,JOHN NEMETH ,SHEMEKIA COPELAND,RORY BLOCK,  ERIC GALES, KAI STRAUSS, LARKIN POE.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA slušamo Tomislava Golubana i pjesme s njegovog zadnjeg albuma ‘’20 Years on The Road’’, kojeg je 18.studenog

2022. godine objavila Blue Heart Records uz svjetsku radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.

Potom još nastupaju:DANI WILDE i CHRISTOPHER HOLLAND, SKAGE a tu je zadnji snimak -singl  pokojnog Jimmyja Johnsona u izdanju Delmark Records. Slijedi Dave Specter a na kraju u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”Wontcha Tell me” drugi singl kojim Alastair Greene najavljuje svoj novi live album ”Alive In The New World’’ kojeg će 20.siječnja objaviti Whiskey Bayou Records uz svjetsku radijsku promociju promotivne kuće BratGirlmedia.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike