Andrea Švogor otvorila je novi križevački raj ljepote – kozmetički salon DermaEstetik

Kozmetički salon DermaEstetik danas je svečano otvorio vrata svog salona na adresi Obrtnička 1 u Križevcima.

Andrea Švogor vlasnica je novootvorenog salona koja je po struci majstor pediker i majstor kozmetičar te se ovim poslom bavi već 10-tak godina.

Dosadašnji rad i trud stjecala je u salonu pod nazivom „Kolesar“, gdje je također bila odgovorna osoba, no kako i sama kaže, došlo je pravo vrijeme za promjene.

Salon je najviše prepoznatljiv po medicinskoj i klasičnoj pedikuri te masažama. U svom salonu nude još usluge make upa, antiage tretmane lica i tretmane tijela, maderoterapije, tretmane brow i lash lifta, depilacije, ekstenzije trepavica, trajnog laka, geliranih noktiju te klasične i sportske masaže.

„Cilj nam je da smo kvalitetan salon te da klijentima koji dolaze kod nas bude ugodno. Želimo ponuditi ono što još uvijek u Križevcima nije dostupno“ – kazala je vlasnica kozmetičkog salona DermaEstetik, Andrea Švogor.

Radno vrijeme salona je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, te utorkom i četvrtkom od 9 do 17 sati, dok su vrata salona subotom otvorena od 9 do 14 sati.

Salon je licenciran za izvođenje prakse te je to još jedan detalj koji krasi ovaj novootvoreni križevački salon. 

Andrea svoje malo carstvo vodi uz pomoć 2 djelatnice te cura koje su na praksi, a na Vama je da dođete i uvjerite se u ljubazno osoblje, ugodnu atmosferu i raznovrsnu ponudu!

Pogledajte fotografije s otvorenja!

lh/radiokriževci