Rukometaši KTC-a osvojili 30. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Nebojša Parežanin Pržo

Rukometni klub Dubovac – Gaza jučer je u ŠSD Mladost na Rakovcu organizirao već 30. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Nebojša Parežanin – Pržo. Na turniru su sudjelovali seniori HRK Karlovac, RK KTC, RK Črnomelj i RK Dubovac – Gaza kao domaćin.

U prvoj polufinalnoj utakmici rukometaši HRK Karlovac upisali su pobjedu protiv RK Črnomelj rezultatom 35:27. RK KTC u drugom polufinalnom susretu protiv domaćina RK Dubovac – Gaza slavio je s visokih 29:20 i opravdao status premijerligaša. U utakmici za 3. mjesto slavila je momčad Črnomlja koja je pobjedila domaćina turnira rezultatom 32:28. Križevački premijerligaš u finalnom susretu protiv HRK Karlovac stigao je do pobjede rezultatom 22:19 i tako osvojio ovogodišnje izdanje turnira, piše trend.com.hr

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Luka Prezelj, Karlovčanin koji igra za RK KTC. Urh Emeršić iz RK Črnomelj najbolji je strijelac turnira sa 16 pogodaka dok je nagrada za najbolje lijevo krilo pripala Robertu Markoviću iz pobjedničke momčadi. Također, pobjedničkoj ekipi pripala je nagrada za fair play.

– Super, odigrali smo dvije kvalitetne provjere pred početak prvenstva i mislim da je lijepo da se ova tradicija nastavlja iz godine u godinu. Lijepo je priznanje za najboljeg vratara ali ne bi to ničeg bilo bez mojih suigrača. Vidjeli smo da smo u kvalitetnoj fizičkoj kondiciji i mislim da se možemo nadati dobrom nastavku prvenstva, izjavio je Luka Prezelj, vratar RK KTC.