SPARK radionice za najmlađe – Marcel Kiepach i Lego brodovi

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci prošle je godine, u sklopu projekta SPARK, organizirao obrazovni program namijenjen djeci od 3 do 7 godina pod nazivom “Marcel Kiepach i Lego brodovi”. Program koji se sastoji od dvije radionice održat će se i ove godine kao dio manifestacije Dani Marcela pl. Kiepacha. 

Kako bi se program uspješno završio, potrebno je sudjelovati na obje radionice u sljedećim terminima: 

6.2. (ponedjeljak) 16:30-17:30 3D Pričaonica

8.2. (srijeda) 16:30-17:30 Lego radionica izrade brodova

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave kako bi osigurali svoje mjesto. Djeca koja su već sudjelovala na programu “Marcel Kiepach i Lego brodovi” 2022. godine, moći će sudjelovati na nekom od sljedećih programa. Prijaviti se možete osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na [email protected].

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna.

Gradska knjižnica “Franjo Marković”