Uživajte u današnjoj 537. emisiji ”Blues za vas”

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina.

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 24.siječnja pred svima nama je 537.emisija ”Blues za vas”

Večeras za vas u 537. emisiji ”Blues za vas” će nastupiti: Alastair Greene, JEFF BECK, THE LOVE LIGHT ORCHESTRA Feat. JOHN NEMETH,PAUL FILIPOWIC, JEWEL BROWN, KAI STRAUSS i TERESA JAMES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA slušamo CHARLIE & BELL BLUES EXPERIENCE i SUNNYSIDERSe jer se sprema najava 6th THRILL BLUES FESTIVALA.

Potom još nastupaju 11 GUYS, MITCH GRAINGER, HARLEM LAKE i GED WILSON.

Na kraju u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”Strike Gold” , koja nam dolazi sa albuma ”Blood Harmony”, kojeg je 11. studenog prošle godine objavila izdavačka kuća Tricki-Woo Records. A band je Larkin Poe.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!