KARATE KLUB KTC Novih 29 medalja stiglo u Križevce

Članovi Karate kluba KTC Križevci nastupili su na Prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske i 1. kolu sjeverozapadne Hrvatske. Rezultati Prvenstva sjeverozapadne Hrvatske:

Simon Okun osvojio je zlatno odličje u kategoriji ml. učenika do 39 kg. Stella Klara Đurakić osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. učenica do 39 kg.
Luka Habjanović okitio se zlatnim odličjem u kategoriji učenika do 39 kg, a Roko Jagoić osvojio je zlatno odličje u kategoriji učenika do 54 kg.

Mia Dvorski osvojila je dva zlatna odličja u kategoriji učenica do 49 kg i u kategoriji ml. kadetkinja do 49 kg. I Karlo Habjanović je osvojio dva zlata u kategoriji ml. kadeta do 49 kg i u kategoriji kadeta do 52 kg. Hana Srbljinović osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 44 kg, a Iva Katalenac zlatno odličje u kategoriji kadetkinja do 61 kg.

Doris Sokolić osvojila je  srebrno odličje u kategoriji ml. učenica do 43 kg, a Jakov Deglin srebrno odličje u kategoriji ml. kadeta do 49 kg i brončano odličje u kategoriji kadeta do 52 kg.

Filip Komarica osvojio je srebrno odličje u kategoriji kadeti do 52 kg, a Karina Jaki brončano odličje u kategoriji učenica do 54 kg.
Luka Plantak osvojio je peto mjesto u kategoriji učenika do 34 kg, a Leo Dvečko peto mjesto u kategoriji učenika do 34 kg.

Rezultati 1. Kola Sjeverozapadne Hrvatske: 

Fabian Noa Jakopović osvojio je zlatno odličje u kategoriji ml. učenika do 31 kg, a Stella Klara Đurakić zlatno odličje u kategoriji ml. učenica do 39 kg.
Doris Sokolić osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. učenica do 43 kg. Luka Habjanović osvojio je zlatno odličje u kategoriji učenika do 39 kg, a Roko Jagoić zlatno odličje u kategoriji učenika do 54 kg.

Mia Dvorski osvojila je zlatno odličje u kategoriji učenica do 49 kg i zlatno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 49 kg.
Karina Jaki okitila se zlatnim odličjem u kategoriji učenica do 54 kg, a Karlo Habjanović zlatnim odličjem u kategoriji ml. kadeta do 49 kg.
Barbara Dvečko osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 59 kg, a Iva Katalenac zlatno odličje u kategoriji kadetkinja do 61 kg.

Tibor Garvanović osvojio je srebrno odličje u kategoriji ml. učenika do 31 kg, a Simon Okun srebrno odličje u kategoriji ml. učenika do 39 kg.
Jakov Deglin osvojio je srebrno odličje u kategoriji ml. kadeta do 49 kg, a Alina Ena Jakopović brončano odličje u kategoriji učenica do 39 kg.

Luka Plantak bio je peti u kategoriji učenika do 34 kg, baš kao i Leo Dvečko u kategoriji učenika do 34 kg.