Odlični mali križevački nogometaši

Na Gradskom stadionu u Križevcima, u subotu su mlađi i stariji pioniri ugostili vršnjake NK Novi Marof. U susretu mlađih pionira slavili su domaćini 2:1 golovima Borne Cibocija i Juraja Pavičića iz kaznenog udarca.

U golijadi starijih pionira također su bili uspješniji domaći nogometaši rezultatom 4:3. Strijelci su bili Marko Krog, Viktor Vrban, Luka Mekovec i Leo Majhen.

U isto vrijeme u Novom Marofu odigrane su dvije utakmice u kategoriji limača između istih protivnika. U prvom susretu B ekipa domaćih pobijedila je 2:1, a strijelac za križevačke limače bio je Jan Hasanec. U drugom susretu A ekipa završilo je 1:1, a gol je na početku susreta postigao Luka Širko.

Križevački limači su u četvrtak gostovali u Svetom Ivanu Zelini protiv NK Zeline u prijateljskim susretima. B ekipa poražena je 2:4, a strijelci su bili Leo Bačani i Ivano Nemčić. A ekipa slavila je istim rezultatom 4:2, a pogotke su postigli Toma Prepolec, Jan Blašković i dvostruki strijelac bio je Ivan Orak.
Idući vikend starta proljetni dio prvenstva u 1.nogometnoj ligi regije Sjever, a mali križevački nogometaši u prvom kolu gostuju u Ždralovima kod domaće Mladosti.