Održana stručna edukacija i radionice za poljoprivredne proizvođače

U prostorijama HGK – ŽK Koprivnica održana je stručna edukacija za poljoprivredne proizvođače kojoj su podršku ispred Koprivničko-križevačke županije dali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnik Marijan Štimac. Skup je uvodno uime HGK ŽK Koprivnica pozdravila Renata Lohajner, a prigodnim riječima se obratio i zamjenik Ljubić koji je zahvalio predavačima te istaknuo važnost edukacija i stručnih radionica putem kojih i poljoprivrednici šire svoja znanja i unaprjeđuju poslovanje.

Predstavnice Službe za proizvođačke organizacije i hortikulturu Ministarstva poljoprivrede Svjetlana Puh i Tanja Malogorski, održale su radionicu na temu proizvođačkih organizacija, nakon čega je Branimir Kampl iz tvrtke Kamp consulting održao predavanje o povećanju profitabilnosti farmi mliječnih krava i svinja s primjerima dobre prakse i prikazom programa unaprjeđenja efikasnosti proizvodnje.

Organizatori stručne edukacije su Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija.

Pratite nas na društvenim mrežama!