Radnik Križevci putuje u Koprivnicu, Tomislav Radnik igra u Križevcima

Proljeće stiže i na vrata 3. NL sjever, čija gotovo tromjesečna stanka završava ove subote. Križevački Radnik će otvoriti natjecateljsku sezonu gostovanjem kod fenjeraša lige – Koprivnice.

U rosteru Radnika nema više Ronalda Rengela, koji se pridružio Ferdinndovcu, a Luka Tihelka je otišao na višemjesečno stručno usavršavanje u Dansku. Nakon brojnih igrača koji su prodefilirali kroz Radnikovcu svlačionicu na kraju se iskristaliziralo jedno novo ime – Kyrylo Senko, 20-godišnji Ukrajinac, koji bi trebao pojačati vezne redove križevačke momčadi.

Početak susreta na gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici je u 15 sati.

U isto vrijeme igraju se i susreti Papuka i Poleta, Rudara MS i Dinama D, Virovitice i Podravine te Varteksa i Podravca.

Nakon višemjesečnog predaha u vikendu pred nama očekuju nas nova uzbuđenja u 1. ŽNL. Jedini prigorski predstavnik lige, Tomislav Radnik svoju će proljetnu sezonu otvoriti u nedjelju i to na gradskom stadionu u Križevcima, budući da teren u Svetom Ivanu Žabnu nije spreman za nastavak sezone.

Tako će Žabnjanci na križevačkom stadionu biti domaćini peteranskoj Panonija. Iza nogometaša Tomislav Radnika odličan je pripremni ciklus, a i pristigla su određena pojačanja, koja bi zasigurno trebala podići položaj momčadi na prvenstvenoj tablici.

Proljeće će započeti u subotu s dva susreta. Starigrad će ugostiti Močile, a Kalinovac Bratstvo. Nastavak slijedi tradicionalnom nedjeljnom matinejom u Đelekovcu, gdje se snage odmjeriti Osvit i Lipa. Mladost Sigetec domaćin je drnjaskom Tomislavu, dok novigradska Drava ugošćuje đurđevački Graničar.