Raspisan Natječaj za izradu edukativno-promotivnog letka Antikorupcijskog povjerenstva KKŽ

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije raspisalo je Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka Povjerenstva.

Glavni cilj Natječaja je osmišljavanje kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka koji će svojim izgledom, dizajnom i sadržajem doprinijeti promociji podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Promotivni letak treba biti informativnog karaktera koji će građanima pružiti informacije o tome što je korupcija, najčešćim pojavnim oblicima korupcije, prevenciji, posljedicama i mogućnosti prijave sumnje na korupciju županijskom Antikorupcijskom povjerenstvu i ostalim institucijama koje su nadležne za postupanje sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Očekuje se da edukativno-promotivni letak bude kreativno oblikovan, vizualno dopadljiv te da pored obveznih dijelova sadrži i druge kreativne dijelove s ciljem lakšeg približavanja sadržaja letka krajnjem čitatelju istog.

upa

Ovaj Natječaj otvoren je za studente koji studiraju na visokim učilištima koja obuhvaćaju sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, a koja imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije. Moguća je suradnja više studenata.

Autoru/ici odabranog najboljeg rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 265,45 EUR-a , a Natječaj je otvoren od 27. veljače 2023. do 28. travnja 2023. godine.

Sva pitanja vezana uz ovaj Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: [email protected] – zaključno  do 28. travnja 2023. godine.

Ostale detalje vezane uz Natječaj možete doznati OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama!