Pučko otvoreno učilište Križevci vrši upise za orogram osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba

Pučko otvoreno učilište Križevci provodi upise za formalni program osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba. Završetkom programa stječe se Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u radnu knjižicu.

Uvjet za upis je punoljetnost, završena osnovna škola te liječničko uvjerenje o psiho-fizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova njegovatelja, ukupno trajanje programa je 500 sati, od čega 280 sati praktične nastave.

Cijena programa je 729,98€, odnosno 5.500,00 kuna. Plaćanje je moguće izvršiti jednokratno te se u tom slučaju odobrava popust od 10% ili do šest rata.

Upoznati smo s deficitom njegovatelja na tržištu rada što je i jedan od razloga zašto ponovo krećemo u provedbu spomenutog programa. Početak je planiran 18. travnja, zbog čega Vas najljepše molimo da vijest o upisima prenesete na svojim kanalima.

Za sve informacije o programu i upisima obratite se stručnoj suradnici za programe u obrazovanju i kulturi na broj 099/490-4590 ili e-mail [email protected].