Radnik Križevci vodeći je sastav lige

RADNIK KRIŽEVCI – PAPUK OSJEČKO 1664 4:1 (2:1)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. GLEDATELJA: oko 200. SUDAC: Filip Dragašević (Zagreb). POMOĆNICI: Marko Marušić (Bjelovar) i Jurica Šprem (Petrijanec). DELEGAT: Robert Remar (Varaždin).

RADNIK KRIŽEVCI: Koprić, Dias da Silva (od 71. Ferenčak), Kovač, dos Anjos (od 76. Jandrašec), Mladen H. (od 81. Kobelščak), Mladen M., Šabijan, Senko (od 81. Vuk), Srbljinović (od 71. Stubičan), Lacić Kalrić, Petak. TRENER: Anthony Pavlović.

PAPUK OSJEČKO: Kratzl, Špoljarić, Šantić, Mimić, Špoljarić (od 78. Podboj), Bušljeta, Podboj, Mataija (od 81. Patača), Zdelar, Rukavina (od 46. Duijanešić), Mađaš. TRENER: Zoran Mandić.

STRIJELCI: 1:0 Lacić Klarić (12), 1:1 Špoljarić (35), 2:1 Lacić Klarić (45), 3:1 Senko (54), 4:1 Mladen H. (74).

Bez ikakvih kalkulacija i velikim motivom Križevčani su ušli u susret protiv Papuka. Ponovo je suveren bio Lacić Klarić koji dovodi u prednost Radnikovce. Redale su se situacije. Dvije stative, Hrvoja Mladena iz slobodnjaka i Brazilca dos Anjosa. Kazna za neralizaciju na kraju dolazi u 35., kada Špoljarić pogađa glavom za 1:1.

Međutim, danas odlični Lacić Klarić odlučio je svoju momčad odvesti na predah s prednošću te zabija svoju drugi zgoditak i novu prednost Radnika.

U nastavku nastavila se dominacija domaćina, koji preko izvrsnog Senka povećava prednost, a točku na “i” stavlja kapetan Hrvoje Mladen iz preciznim udarcem iz slobodnjaka s oko 20 metara.

Budući da je Polet poražen od Koprivnice, Radnik je s tri boda prednosti zasjeo na vodeće mjesto, a vremena za opuštanje nemaju, budući da ih čeka kup utakmica protiv Bratstva iz Kunovca u srijedu na križevačkom gradskom stadionu.