Sjajne plesačice iz Križevaca putuju na Svjetsko prvenstvo u plesu

Plesačice Plesnog centra Ritam Križevci sudjelovale su na kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u plesu na “International Dance Organization” u organizaciji Hrvatskog plesnog saveza.

Prvo mjesto u kvalifikacijama i nastup na Svjetskom prvenstvu u kategoriji Solo Latin Show osvojila je Iva Sokač, dok je drugo mjesto pripalo Kiari Koprić, a treće Lauri Bačak.

U kategoriji Duo Latin Show nastup na Svjetskom prvenstvo i ujudno prvo mjesto osvojile su Iva Sokač i Kiara Koprić, dok su Zrinka Sokač i Marta Kamenjak osvojile drugo mjesto.

U kategoriji Grupa Latin Show križevačke plesačice su se također kvalificirale i osvojile prvo mjesto – Lorena Muller, Jana Brunović, Laura Bačak, Kiara Koprić, Marta Kamenjak, Iva Sokač i Zrinka Sokač.

Također u kategoriji Latin Show – formacija, sjajne Križevčanke osvojile su prvo mjesto te su se i one kvalificirale na Svjetsko prvenstvo u sastavu Dina Galić, Sara Kozjak, Mia Kemenović, Melani Plavec, Petra Pavić, Iva Sokač, Zrinka Sokač, Marta Kamenjak, Jana Brunović, Laura Bačak, Kiara Koprić i Lorena Muller.

U subotu i nedjelju se održava prestižni Križevci Dance Cup te će biti proslavljen i 20. rođendan Plesnog centra Ritam. U Križevcima će sudjelovati preko 1400 plesača iz 9 zemalja.

“Pozivamo sve gledatelje da dođu uživati u plesnim nastupima križevačkih i europskih plesača”, stoji u pozivu organizatora.