Članovi Taekwondo kluba Radnik osvojili brojne medalje

Naporan sportski vikend bio je za Taekwondo klub Radnik koji je nastupio na dva natjecanja s 15 članova kluba. U subotu su na međunarodnom turniru “Susedgrad Sokol pokal” sa 570 natjecatelja, članovi Taekwondo kluba Radnik nastupio su u kategoriji kadeta i izborili u dva finala.

Gabrijel Kornet u kategoriji do 53 kilograma osvojio je 2. mjesto, a Tin Dragašević u kategoriji do 45 kilograma je isto osvojio srebrnu medalju, a Šimun Radiković 3. mjesto do 53 kilograma. Nastupio je još i Luka Brezovec do 45 kilograma.

U nedjelju je kulub sudjelovao na 2. kolu dječje lige pod nazivom “Prijateljski susret klubova” u organizaciji Taekwondo kluba Dubrava iz Zagreba i ostvario odlične rezultate, točnije 5 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje koje daju nadu da klub može očekivati i koju medalju na državnom prvenstvu Hrvatske.

U kategoriji mlađih kadeta Andrej Benčak +41 kilogram osvajio je 1. mjesto, Martin Kunjek do 27 kilograma 3. mjesto, Matej Matoić do 27 kilograma 1. mjesto, Sebastijan Paraminski do 30 k ilograma 2. mjesto.

U kategoriji kadeta Marko Mateković do 43 kilograma osvojio je 1. mjesto, Mislav Matoić + 51kg 1. mjesto, Rene Jandroković ponovo osvaja 1. mjesto do 30 kilograma i dokazuje da je najbolji kadet u toj kategoriji, Bruna Zajec Kambić do 55 kilograma 2. mjesto, Ena Kušec + 49 kilograma 3. mjesto i Lara Srbljinović do 37kilograma 3. mjesto.

“Ovim putem zahvaljujemo se roditeljima na nesebičnoj podršci u navijanju i organizaciji prijevoza te divnom druženju oko borilišta i van dvorane”, poručili su iz Taekwondo kluba Radnik. Njihovi treneri su Karlo Šimonek, Ivan Jelenčić, Zoran Jandroković i Damir Međeral.