Evo što donose sljedeći dani u Klubu kulture u Križevcima

Iz križevačkog Kluba kulture izvijestili su radionici upcyclinga koja će se održati u četvrtak, 11. svibnja u 17 sati u Klubu kulture.

Upcycling je proces kreativne transformacije starih i rabljenih predmeta u nešto posve novo, korisno i lijepo; davanje rabljenim predmetima novu funkciju i smisao; životni stil, način razmišljanja, pristup životu. Upcycling štedi novac, smanjuje otpad, emisije štetnih plinova i ekološki otisak.

Odbačena boca tako postane predivna lampa, bakin stari pribor za jelo zanimljiv zidni sat ili ogledalo, a zaboravljena paleta polica za knjige.

Princip je jednostavan, voditelji radionice donesu hrpu odbačenih predmeta, a vi od toga napravite nešto novo i funkcionalno. Uz njihovu pomoć i vodstvo, naučit ćete osnove rukovanja alatima, ponašanje materijala i kreativno razmišljanje van uobičajenih okvira.

Dođite na radionicu, ponesite dobru volju, a sve drugo dogodit će se samo od sebe.

Primaju 15 polaznika/ca
Prijave obavezne na: [email protected]
Sudjelovanje u radionici se ne naplaćuje.

Lollipop w/ DJ.AY Z

sub, 13. 5. u 22:00 h
Klub kulture
Ulaz: 3 €/22,60 kn

Lollipop je tematski događaj koji oživljava glazbu iz 2000-ih i 2010-ih. Glazbu selektira DJ.AY Z koji je već dobro poznat po tematskim partijima u Zagrebu i Splitu, a ponovo stiže u Križevce gdje će napraviti atmosferu za pamćenje.

Ne propustite weekend surfanje po valovima Billboard ljestvica, uz najveće pop hitove današnjice!

Iz zvučnika će glasno dopirati glazba najmilijih vam izvođača kao što su Taylor Swift, Iggy Azalea, Destiny’s Child, Rihanna, Lady Gaga, Ciara, Jessie J, Rita Ora, Beyonce, Daft Punk, Die Antwoord, M.I.A, Maroon 5, Ellie Goulding, Nicky Romero, Coldplay, Martin Garrix, David Guetta i mnogi mnogi drugi…

Podsjećamo da izložbu “Polovične cjeline” zagrebačkog umjetnika Marija Miličića možete razgledati u galeriji K2 do 12. svibnja svakim radnim danom od 18 do 20 h.