Ne propustite “Križevci Gastro Fest”

Križevci Gastro Fest, manifestacija posvećena promociji hrvatske junetine brenda „Hrvatska  junetina Udruge Baby Beef“ i domaćih proizvođača junetine, održat će se u subotu, 20. svibnja s početkom u 14 sati u restoranu Vojarna.

Nakon tri godine pauze, brojni posjetitelji ponovno će moći uživati u neograničenoj količini jela pripremljenih od domaće junetine i prilozima prigorskoga kraja. Za tu potrebu, članovi Udruge Baby Beef osigurali su čak 800 kila mesa koje će se pripremati na različite načine i uz primjenu različitih tehnika.

Cijena ulaznice je 10 eura, za djecu od 8 do 14 godina 5 eura, a za djecu do 8 godina ulaz je besplatan. U cijenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija jela dok će se vrhunska križevačka vina i križevačka piva posebno naplaćivati.

Osim gastronomskog dijela, pripremljen je i onaj zabavni pa će tako svirati križevački tamburaši dok će se oni najhrabriji moći okušati u jahanju mehaničkog rodeo bika.

Organizatori manifestacije su Grad Križevci, Udruga Baby Beef, Srednja škola „Ivan  Seljanec“ Križevci i Križevački poduzetnički centar d.o.o.