AGS otvorio poslovnicu u Križevcima i zaposlio 11 sugrađana

U Križevcima je danas svečano otvoren novi benzinski servis AGS-a koji se nalazi u Ulici kralja Tomislava.
Prilikom otvorenja okupljenima se obratio predsjednik Uprave AGS-a Tomislav Antunović istaknuvši:„Radovi su započeli početkom veljače i servis je izgrađen u rekordnom roku.

Zahvaljujem se Hrvatskoj poštanskoj banci, županijskim i gradskim službama na suradnji tijekom gradnje, projektantima i nadzoru, glavnom izvođaču Jedinstvo Krapina vlasniku gospodinu Josipu Mihaliću te svim drugim izvođačima i podizvođačima. I na kraju želim izraziti dobrodošlicu djelatnicima BS Križevci i AGS tim“.
Prigodnim riječima obratio se i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren naglasivši: „Ovaj primjer jednog hrvatskog obiteljskog generacijskog biznisa za koji ja mislim da je jedini dokazani koncept koji može garantirati poslovni uspjeh. Ovaj naš današnji događaj u Križevcima kojem se zaista mi svi skupa radujemo, ja po funkciji koju obnašam, ali jednako tako kao stanovnik ovog grada, zahvaljujem se gospodinu Antunoviću i njegovoj cijeloj obitelji što su odlučili ovdje ovaj projekt realizirati.“

Gradonačelnik Grada Križevaca tom je prilikom istaknuo zadovoljstvo što su otvaranjem ovog benzinskog servisa otvorena i nova radna mjesta za Križevčane: „Moram pohvaliti visoku razinu profesionalnosti Vaše uprave i Vaše suradnike koji su pokazali više nego adekvatnu dozu profesionalne pogodnosti i visoke standarde upravljanja tako da sam apsolutno siguran da će ovaj poslovni poduhvat ovdje imati svijetlu budućnost. Kao što ste dali priliku našim sugrađanima i zaposlili ih ovdje, i siguran sam da će opravdati ukazano povjerenje, hvala vam što ste prepoznali i svojim donacijama našu širu gradsku zajednicu, naše udruge koje su zaista naše bogatstvo i u ime njih vam zaista zahvaljujem na tome.“

Povodom otvorenja, predstavnici AGS-a uručili su donacije Križevačkim mažoretkinjama, Križevačkoj djevojačkoj straži, Udruzi „Maslačak“ Križevci, Gradskom puhačkom orkestru Križevci i Dječjem vrtiću Križevci, a novi benzinski servis blagoslovio je župnik župe sv. Ane prečasni Stjepan Soviček.

Otvorenju je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove Sandra Vuketić.

Pratite nas na društvenim mrežama!