Anthony Pavlović više nije trener Nogometnog kluba Radnik Križevci

Pomalo neočekivano, Anthony Pavlović odlučio je podnijeti ostavku na mjesto trenera drugoligaša NK Radnik Križevci. Očito se ne radi o nekoj ishitrenoj odluci budući da su iz kluba na službenoj facebook stranici objavili kako je do Pavlovićeve ostavke došlo nakon dugog promišljanja.

-Nadali smo se da do toga neće doći. Mnoge zanima zašto. Anthony je procijenio da uz svoj posao i privatne obveze neće moći u potpunosti odgovoriti na izazove koji nas očekuju u novoj ligi odnosno Supersport 2. NL. Dragi Anthony, ovih uspjesi zlatnim slovima su upisani u povijest križevačkog nogometa. Hvala od sveg srca na svemu. Puno sreće u daljnjem radu. Ono što zasigurno znamo je to da smo dobili još jednog vjernog navijača – objavljeno je na klupskoj stranici.

Doznajemo kako čelni ljudi kluba već nekoliko dana intenzivno vode razgovore s potencijalnim nasljednicima, ali o kome se konkretno radi nismo mogli doznati.

Podsjetimo. Iza Radnika Križevci povijesna je sezona u kojoj su osvojili naslov prvaka, osvojili županijski Kup, plasirali se u viši rang (2. NL), dobili fair play priznanje te imaju najboljeg strijelca 3. NL sjever Mihaela Mladena sa 17 zgoditaka.