Moto utrka „Nagrada Križevaca“ u nedjelju, 25. lipnja

Ovogodišnja moto utrka ulicama Križevaca održat će se u nedjelju, 25. lipnja, rečeno je jučer na sjednici Organizacijskog odbora moto utrke.

Uvodno je okupljene pozdravio gradonačelnik Mario Rajn koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora: „Spravišče je prošlo, pred nama je sportski vikend, a nakon toga nam slijedi i moto utrka. Siguran sam da ćemo se svi angažirati kako bi natjecateljima i posjetiteljima priredili pravi moto spektakl.“

Pozdravne riječi uputio je i direktor utrke Zdravko Leljak, a nakon njega je pojedinosti predstavio tajnik MK „Križevci“ Stjepan Peršin. Napomenuo je kako će ove godine cijena ulaznice biti 5 eura, a na ulazima će stajati Križevačke mažoretkinje. Osvrnuo se i na odlične rezultate članova MK Križevci koje su postigli prošli vikend na međunarodnom prvenstvu Hrvatske u cestovnim moto utrkama u Slavonskom Brodu, dodavši kako se vidi da su i više nego spremni za utrku „Nagrada Križevaca“.

Na kraju sjednice, svi zajedno uputili su poziv svim ljubiteljima moto sporta da rezerviraju 25. lipanj za još jednu gornjogradsku moto utrku koja počinje u 14,00 sati.