Odlični mladi nogometaši Radnika Križevci

Proteklog vikenda mladi nogometaši NK Radnik Križevci sudjelovali su na nekoliko turnira i ostvarili sjajne uspjehe. 

U subotu su mlađi pioniri gostovali na turniru u slovenskom Mariboru. U konkurenciji 10 ekipa osvojili su 3. mjesto. U skupini s tri slovenska predstavnika i varaždinskom Slobodom u četiri utakmice ostvarili su tri pobjede i neriješeno, ali su zbog gol razlike završili drugi te igrali za 3. mjesto koje su i osvojili protiv domaćeg Kovinara. Najbolji strijelac turnira bio je Juraj Pavičić 

Isti dan su limači sudjelovali na Capronca cupu u Koprivnici te su od 16 ekipa osvojili 4.mjesto. U skupini su završili drugi, u četvrtfinalu su svladali Podravinu Ludbreg, a u polufinalu su opet, kao i u skupini, bili uspješniji nogometaši Slavena. Za 3. mjesto poraženi su od Đurđevčana te su na kraju upisali 4.mjesto. 

U nedjelju su prstići (2015. godište) sudjelovali na turniru u Vrbovcu i u konkurenciji 12 ekipa osvojili 2. mjesto. U skupini su bili prvi, u četvrtfinalu izbacili Ždralove, a u polufinalu bili uspješniji od Dugog Sela nakon izvođenja penala. U finalu su poraženi od domaćina. Emanuel Janković i Lovro Prepolec odabrani su u Dream team turnira. 

Križevački najmlađi natjecatelji su u nedjelju bili na turniru u Čakovcu i u konkurenciji 14 ekipa osvojili turnir.  Slavili su u svih šest utakmica primivši samo jedan gol na turniru, a u finalu su svladali Slaven Belupo. Najbolji golman turnira bio je Ivano Koprić. 

Pratite nas na društvenim mrežama!