Održane radionice o šivanju jastučnica, prekrivača i ostalog recikliranog materijala usklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)

U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci u petak 1 6 . lipnja održane su radionice o šivanju jastučnica, prekrivača i ostalog recikliranog materijala u sklopu EU
projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).
Radionicama koje su se održavale od 10 do 13 sati prisustvovali su korisnici Udruge osoba s intelektualnimteškoćama i njihovih obitelji “Maslačak”.

Radionice su održali Snježana Mušlek te zaposlenici na projektu Nikola Ostojčić iz Zaklade Volim Križevce i Ana-Maria Rešetar iz POU. Polaznici su naučili o osnovama šivanja te su izrađivali platnene torbe. Održane radionice predstavljaju aktivnosti vezane uz obnovu i korištenje rabljenog namještaja koje će se nastaviti odvijati u sklopu projekta.
Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.