U Križevcima održana četvrta od šest IT radionica u sklopu EU projekta RUKe

U sjedištu Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” u Kozmološkom centru u Križevcima u srijedu 31. svibnja 2023. održana je četvrta od planiranih šest IT radionica u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).

Radionicu pod nazivom „Online marketing i društvene mreže” u trajanju od 90 minuta održao je Ivan Mušlek. Polaznici su učili o osnovama online marketinga i potencijalima oglašavanja i promocije na društvenim mrežama.

Radionici su prisustvovali predstavnici uprave i zaposlenici Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” kao nositelja projekta te članovi i zaposlenici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, Astronomskog društva Perzeidi, Udruge P.O.I.N.T i Pučkog otvorenog učilišta Križevci kao projektnih partnera.

Održana radionica četvrta je od planiranih šest koje će se održati u sklopu projektnog elementa „Jačanje kapaciteta OCD-a i provedbe savjetovanja udruga kao poslodavaca u kriznim situacijama”.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.