U nedjelju počinje 6. Robin ljetno kino na Nemčiću, pogledajte program

Robin ljetno kino na Nemčiću održat će se pet vikenda zaredom, počevši od nedjelje 18. lipnja do subote, 15. srpnja. Svake subote (izuzev otvorenja u nedjelju), već od 16.30 sati mališani mogu uživati u besplatnim napuhancima, sportsko-zabavnim igrama za cijelu obitelj, a uz nastupe lokalnih izvođača i projekcije animiranih filmova očekuju ih i druga iznenađenja.
Na svečanom otvorenju nastupat će bend Kids from the Sky, 24. lipnja nastupit će Plesni studio Ritam, 1. srpnja Gradski puhački orkestar, 8. srpnja nastupa Plesni studio Mali i veliki, a 15. srpnja moći ćete uživati u nastupu mlade zvijezde Erica Vidovića.

Što ćete gledati ovog ljeta:

Nedjelja, 18.6.: Super Mario Bros. Film, animirani (sinkronizirano)

Subota, 24.6.: Jednom davno, avantura, fantazija
Subota, 1.7.: Mačak u čizmama: Posljednja želja, animirani (sinkronizirano)
Subota, 8.7.: Karta za raj, komedija, romantični
Subota, 15.7.: Pjevajte s nama 2, animirani (sinkronizirano)

Ovu već tradicionalnu manifestaciju organizira Pučko otvoreno učilište Križevci koje brine za sadržajnu realizaciju, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću, za tehničku podršku kinu zadužena je udruga KVARK, a uz glavne sponzore kina Robin trgovine i Coca-Colu, u realizaciji projekta pomažu ostali prijatelji kina – Podravka, Ledo, Vindija, Pan, Bobi i Lasta.

“Iznimno nam je drago što Robin ljetno kino na Nemčiću svake godine ima sve veći broj posjetitelja te sam ponosna što smo osigurali sredstva za nabavku prijenosnog suvremenog kina uz koje će se povećati kvaliteta projekcija. Imat ćemo znatno veće platno te bolju kvalitetu slike i zvuka, ali i više prostora na Nemčiću zbog pozadinskog projiciranja filmova. Vjerujemo da će se program koji smo odabrali svidjeti i mališanima i odraslima. ” – kazala je Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

Stoga svakog vikenda zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima uživajte u zabavnim sadržajima i kinu pod zvijezdama na Nemčiću!