Kino Križevci ovog vikenda donosi dva filmska hita- Barbie i Oppenheimer

Kino Križevci ovog vikenda donosi dva velika filmska hita i nastavlja ljetnu kinosezonu! Petak je rezerviran za uživanje u filmovima “Barbie” i “Cura za sve”, dok će se u subotu moći pogledati mračni “Oppenheimer”.

Barbie i Oppenheimer, dva potpuno različita filma koji su nadmašili sva očekivanja i ostvarili enorman uspjeh u kinima diljem svijeta.

Tijekom proteklog vikenda, kinoposjetitelji diljem svijeta okupili su se zbog neonske fantastične komedije Grete Gerwig “Barbie”, koja je srušila očekivanja sa 155 milijuna dolara za najveći debi godine. No, također su se pojavili kako bi pogledali povijesnu dramu Christophera Nolana “Oppenheimer”, koja je prikupila nevjerojatnih 80,5 milijuna dolara u premijernom vikendu.

U Kinu Križevci film “Barbie” može se pogledati danas u 17 sati, “Cura za sve” počinje u 20 sati, a “Oppenheimer” se može pogledati u subotu u 20 sati.

Karte građani mogu kupiti online https://kino.krizevci.hr/ dok preostale slobodne mogu kupiti fizički na blagajni Kina Križevci prije projekcije.