OSVJEŽENJE U CENTRU GRADA Križevci pripremaju Beach party

I ovo ljeto osvježenje od vrućina moći ćete potražiti na još jednom Križevci Beach Partyju i to u nedjelju, 23. srpnja u samom centru grada.
Ležaljke, bazeni, morski psi, suncobrani i pijesak, cjelodnevni zabavni program te prigodna ugostiteljska ponuda razlog su zašto posjetitelji obožavaju ovaj događaj.
Ove godine za najmlađe je pripremljen do sada najveći broj vodenih i zabavnih besplatnih atrakcija u kojima će moći uživati cijeli dan. Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya koji će puštati brojne ljetne hitove dok u večernjim satima slijedi nastup talentiranog Bruno & Ana – Acoustic dua koji će evergreenima osvojiti srca svih posjetitelja.
Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Plesnog studija Mali i veliki, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković.
Ovim putem obavještavamo zainteresirane da se prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku zaprimaju putem e-maila [email protected] dok se prijave za natjecanje u skoku u dalj primaju putem e-maila [email protected].
Cijeli program možete vidjeti na plakatu! Vidimo se na još jednom Križevci Beach Partyju.

Pratite nas na društvenim mrežama!