Vrlo dobri članovi TK Križevci

Proteklog vikenda na terenima u Križevcima održan je turnir iz kalendara TSSH do 8, 9 i 10 godina.
Nastupilo je ukupno 55 tenisača, a u kategoriji do 8 godina najbolji je bio Ivan Lokotar iz Tk Koprivnica. Do 9 godina pobjednik je Benjamin Lucić iz Tk Feniks koji je u finalu bio bolji od klupskog kolege Ivana Ratića rezultatom 12-0.

U kategoriji do 10 godina kod djevojčica najbolja je bila Lara Marenić iz Tk Virovitica, u finalu je savladala Barbaru Belčić iz Tk Koprivnica rezultatom 4:1,3:4,9:7.
Kod dječaka slavio je Vito Treščec iz Tk Koprivnica pobjedom u finalu nad Vitom Pavličekom iz Tk Križevci rezultatom 4:2,4:3.

Teniski klub Križevci predstavljala je Melani Plavec osvojivši 3.mjesto brončane skupine do 10 godina i 5. mjesto srebrne skupine do 9 godina.

David Šantak osvojio je 3. mjesto srebrne skupine do 9 godina, a Magdalena Miklobušec 1.mjesto u brončanoj skupini do 9 godina.  Sara Pupić osvojila je 5.mjesto brončane skupine do 9 godina, a Petar Delić 6.mjesto brončane skupine do 9 godina. Sonja Biljan bila je treća u zelenoj skupini do 9 godina i Erik Vunić osvojio je 4.mjesto zelene skupine do 9 godina.