Kerekeši nasmijali i oduševili đurđevačku publiku

Treći tjedan Summer Cock Festivala donio je pravu kazališnu poslasticu i to na ljetnoj pozornici uz Dom kulture. Kerekesh teatar, koji uvijek garantira večer ispunjenu smijehom i uzbuđenjima ni ovoga puta nije razočarao. Došao je u Đurđevac sa svojom novom urnebesnom komedijom pod nazivom U zdrav mozak. Đurđevačka je publika ispunila gledalište uz ljetnu pozornicu Doma kulture do posljednjeg mjesta, a poznati glumci smješteni na svojem neuropsihijatrijskom odjelu, dobro su je nasmijali, zabavili i opustili.

Mirna Medaković Stepinac, Goran Koši, Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš i Draško Zidar, na tekst i pod redateljskom palicom Ljubomira Kerekeša, svojom maestralnom igrom oduševili su đurđevačku publiku i pokazali kako se na neuropsihijatrijskom odjelu radi igrokaz, koliko se može napredovali kroz terapije i kako kreativno provoditi vrijeme. Njihova neobična komunikacija kao i tematska nepovezanost u brojnim trenucima dovodila je do eskalacije odnosa među pacijentima, a time i nasmijala publiku do suza.

Gostovanje Kerekeš teatra s predstavom U zdrav mozak, u sklopu ovogodišnjeg Summer Cock Festivala, organizirala je Turistička zajednica Grada Đurđevca i Gradska knjižnica Đurđevac.

Pratite nas na društvenim mrežama!