Održano vatrogasno natjecanje djece u sklopu 2. Susreta djece Grada Križevaca i Grada Paga

Na otoku Pagu u subotu je održano vatrogasno natjecanje djece u sklopu 2. Susreta djece Grada Križevaca i Grada Paga, a sudjelovali su DVD Kloštar Vojakovački, DVD Križevci, DVD Majurec, DVD Poljana Križevačka te DVD Pag.

Predsjednik križevačke Vatrogasne zajednice Miroslav Petračija zahvalio je djeci i voditeljicama na lijepom druženju te gradonačelniku Rajnu na osiguranim sredstvima da djeca mogu boraviti na Pagu. -Ovdje smo sedam dana vježbali, družili se, vozili se brodom. Zahvala DVD-u Pag i djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe koji su nas objeručke prihvatili i pripremili sve što nam je bilo potrebno – kazao je Petračija.

Na svečanom proglašenju, nagrade je uručio križevački gradonačelnik Mario Rajn i čestirao svim sudionicima 2. Susreta vatrogasnog natjecanja Grada križevaca i Grada Paga, dva grada koja su pobratimljena. -Ideja programa je ojačati naš pomladak i njegovati prijateljsku suradnju s gradom Pagom, DVD-om Pag i Javnom vatrogasnom postrojbom– poručio je gradonačelnik Rajn i čestitao svima koji su vježbali i natjecali se na ponos svoga grada.

Gradonačelnik Paga Ante Fabijanić čestitao je svima i izrazio zadovoljstvo što se održavaju druženja kroz vatrogastvo, a svečanosti su nazočili zapovjednik JVP Križevci Mario Martinčević te tajnik Zajednice Ivan Matosović.

Prvo mjesto osvojili su mali vatrogasci DVD-a Kloštar Vojakovački, drugi je bio DVD Poljana Križevačka, treći DVD Križevci, četvrti DVD Majurec i peti DVD Pag.