Tisuću klipova šećerca za partijanere u Etno-selu sv. Juraj

Da Đurđevčani vole pečenjak, i kuhan i pečen, pokazao je ovogodišnji Pečenjak party, koji je organizirala Turistička zajednica Grada Đurđevca u etno-selu sv. Juraj. Za tu posebnu ljetnu prigodu i pečenjak kao pravu ljetnu poslasticu u sklopu Summer Cock Festivala, Turistička zajednica grada Đurđevca je osigurala tisuću klipova pečenjaka, a Band Mladih svojom svirkom dobru višesatanu zabavu.

Etno-selo Sv. Juraj, uz Stari grad, ove subote je bilo puno života i etno-ozračja. Gorjele su vatrice i velika vatra, svatko za sebe je mogao ispeći svoj slatki primjerak klipa, a svi koji su bili skloniji kuhanom pečenjaku mogli su ga dobiti i u slatkom okusu šećerca te uživati do mile volje besplatno.

Tu jedinstvenu priliku nisu željeli propustiti brojni gosti i partijaneri izvan Đurđevca, a među njima ni prijatelji Đurđevca, poznati redatelj Krešimir Dolenčić i glumac Vid Balog. Naravno da pri partijanju nisu izostali ni ugostitelji koji su se pobrinuli da nitko ne ostane žedan, a vesela i razigrana ekipa Banda Mladih sve je začinila dobrom svirkom, uz koju se plesalo, pjevalo i uživalo.