U Budrovcu održan tradicionalni Susret udruga žena

Uoči blagdana Velike Gospe, u Budrovcu je i ove godine održan tradicionalni Susret udruga žena u organizaciji Udruge žena Budrovac. Ovogodišnjem okupljanju, održanom u ovom bilogorskom đurđevačkom prigradskom naselju, Budrovčankama su se odazvala prijateljska društva iz susjednih općina i Udruga žena Grada Đurđevca. Bila je to ujedno i prilika da se pokažu raznovrsni  kreativni uradci  koje vrijedne Budrovčanke izrađuju tijekom godine, a koje su ovoga puta i prigodno izložile.

Ispred gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija i predsjednika Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željka Lackovića članice udruga i sve prisutne pozdravila je gradska vijećnica i predsjednica Udruge žena Grada Đurđevca Mirjana Mišulin, koja je ovom prigodom istaknula kako se Udruga žena Budrovac ubraja se među najaktivnije ženske udruge na širem području grada Đurđevca te pohvalila kreativnost članica, njihovu humanitarnu orijentiranost kao i rad na promociji svog prigradskog naselja.

– Ovo je prigoda da se malo podružimo, razmijenimo mišljenja i iskustva i malo se zabavimo uz dobru domaću glazbu – rekla je Marija Markuš, predsjednica Udruge žena Budrovac i dodala da su ovi ženski susreti važan događaj za cijelo selo te zahvalila svim sponzorima i organizatorima.