U subotu dva odlična filma u Kinu Križevci

Kino Križevci ovog je vikenda pripremilo razne poslastice za filmoljupce, u petak je na rasporedu bio Dvorac straha, a ove subote moći ćete pogledati Nindža kornjače, pod nazivom makljaža s mutantima. Dakle, najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca!


Film je na rasporedu danas s početkom u 17 sati, a u 20 sati slijedi nam film Blue Beetle, Akcijska, moderna priča koja daje svjež, zabavan pogled na superheroja u kombinaciji odličnog humora, akcije i emocija koji se ne smiju propustiti. Film traje 127 minuta.

Ova epska avantura istražuje kako Jaime Reyes, običan mladić koji je tek diplomirao na fakultetu, nevoljko odgovara na poziv tajanstvene i moćne relikvije koja zauvijek mijenja njegovu sudbinu. On uz pomoć svoje obitelji i izvanrednog tehnološki naprednog super odijela otkriva da može spasiti svijet. Cijena ulaznica 4 eura, a više informacija možete pronaći na stranicama Kina Križevci.