Grad Đurđevac sufinancira produženi boravak djece

I ove godine Grad Đurđevac sufinancira produženi boravak djece u Osnovnoj školi Đurđevca. Svi zainteresirani roditelji za tu pogodnost trebali su do 4.rujna, do početka nastave, iskazati interes za upis učenika u taj program u nastavnoj 2023./2024. godini.

-Grad Đurđevac će sufinancirati produženi boravak i ove godine, s time da će se veći iznos podmiriti iz gradskog proračuna, a troška produženog boravka za roditelje će iznositi 66,36 EUR ili 500,00 kn po učeniku. Za dvoje učenika u obitelji cijena je 106,18 EUR odnosno 800,00 kn. U produženi boravak se mogu uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda Osnovne škole – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči i dodao da je to velika pogodnost za zaposlene roditelje i prava prilika da se nakon radnog vremena više i bez dodatnih obaveza oko učenja druže sa svojom djecom.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

Kontakt e-mail: [email protected]

Kontakt telefon: 048/812-414