Rock oko – 1163. emisija

Emisija počinje pjesmama s novih albuma grupe “Blur” i Milesa Kanea, slijedi glazba s albuma koji na datum ove emisije navršavaju godišnjice kako su objavljeni, pa slušamo “The Doors”, “Black Sabbath” i “Gang of Four”. Prvi dio emisije završava sjećanjem na Georgea Ticknera koji je umro ovoga ljeta, pa ga slušamo u grupi “Journey”, u što ulazi i podloga koja se čitava ponavlja u odjavi emisije. 

Drugi dio emisije, koji uređuje i vodi Mladen Lončar Mike, ispunit će “Anthony Rosano and the Conqueroos”, 8 Ball Aitken, “Cota G4”, Marius Lien, “Deltaphonic”, Joanna Connor, “Boa II”, “Gov’t Mule”, Samantha Fish & Jesse Dayton te Rory Gallagher. 

U posljednjoj trećini emisije koju uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri u blues rubrici nastupaju “Lowell Fulson with Jeff Dale & The Blue Wave Band” i John Mayall, a na kraju emisije slušamo “GeminiiDragon”, Michaela Schattea i Popa Chubbyja.

Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Prigorskoga radija na 96,6 MHz.   

                       25. rujna 2023. – od 19:30 do 21:30