Članovi DVD-a Budrovac na edukativnom izletu u Varaždinu

Vrijedni članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva Budrovac ovaj su vikend posjetili svoje kolege iz Varaždina,  a ovaj susret pružio im je priliku da se bolje upoznaju s radom i prostorima vatrogasnih snaga iz drugog grada.

Prva stanica na putovanju bila je posjeta Muzeju vatrogastva, gdje su imali priliku vidjeti bogatu povijest vatrogastva i upoznati se s razvojem te važne djelatnosti kroz godine. To iskustvo duboko je obogatilo njihovu perspektivu i potaknulo ih da još više cijene svoju ulogu u zaštiti zajednice. Nakon obilaska muzeja, vatrogasci iz Budrovca srdačno su dočekani kod svojih kolega iz Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždin. Razmjena iskustava, priča i korisnih savjeta obogatila je njihovo profesionalno znanje i povećala njihovu spremnost za izazove s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu.

Izlet je završio posjetom vidikovcu Mađerking breg na najvišoj točki Međimurja s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolicu i potom zasluženim opuštanjem u termama Sveti Martin.