Članovi udruge HVIDR-a Križevci ostvarili dobre rezultate na natjecanju u Malom Lošinju

Članovi braniteljske udruge – HVIDR-a Križevci sudjelovali su u sklopu Zajednice udruga HVIDR-a Koprivničko- Križevačke županije na 27. SŠNIDOR-u (Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata) koje se održavalo u Malom Lošinju od 13. do 15. listopada 2023. godine.

U konkurenciji od 22 ekipe (20 Županijskih, grada Zagreba i invalida HVO) u 9 disciplina ( streljaštvo, kuglanje, viseća kuglana, boćanje, šah, utrka u invalidskim kolicima, stolni tenis, elektronski pikado i ribolov) nastupalo je i 10 Križevačkih ratnih vojnih invalida.

Najbolji rezultat postigli su naši natjecatelji Zlatko Žunić i Željko Antolić u elektronskom pikadu osvojivši 1. mjesto zajedno s Ivanom Marjanović (Koprivnica) i Marijanom Vukres (Đurđevac).

Također je vrijedno naglasiti da su Drago Tukša, Ivica Keleković i Darko Vragović osvojili 4. mjesto u boćanju nadjačavši neke od favoriziranih ekipa.

Drugo mjesto u visećoj kuglani osvojila je mješovita ekipa iz grada Koprivnice i Đurđevca osvojivši vrijedne bodove, te je tako sveukupno HVIDR-a Koprivničko-Križevačke županije zauzela 10. mjesto u ukupnom poretku.

Ostali natjecatelji Marijan Dimač, Božidar Šatvar, Valent Švagelj, Milenko Car i Tihomir Hrešč ostvarili su lošije rezultate ali su bodovno doprinijeli ukupnom poretku.

U sklopu natjecanja održan je i Sabor HVIDR-e RH kojem je prisustvovao predsjednik udruge HVIDR-a Križevci Dražen Gajski