Šest medalja na zadarskom “Donat Openu” za članove Taekwondo kluba Radnik Križevci

Proteklog vikenda je na međunarodnom turniru u Zadru “Donat Open” Taekwondo klub Radnik Križevci ostvario odlične rezultate. Od 8 natjecatelja u kategorijama mlađih kadeta i kadeta Radnikovci su izborili 6 finalnih borbi i osvojili 3 zlatne i 3 srebrne medalje.

Ekipno su križevčani osvojili pehar za 2. mjesto u kategoriji A muških kadeta. Na samom otvaranju natjecanja u kategoriji mlađih kadeta najmlađi član Tin Jandroković kroz nekoliko borbi uspio je doći do finala i izboriti srebrnu medalju do 26 kilograma.

Uvjerljivu dominaciju u kategoriji do 30 kilograma pokazao je Rene Jandroković koji je lakoćom izborio zlatnu medalju. U kategorijama starijih kadeta Šimun Radiković do 57 kilograma osvojio je 1. mjesto, Gabrijel Kornet do 53 kg  2. mjesto, kao i Tin Dragašević do 49 kg – 2. mjesto.

U kategoriji starijih kadetkinja posebno treba istaknuti Laru Srbljinović koja je u teškoj finalnoj borbi uspjela pobijediti protivnicu iz BiH te u kategoriji do 37 kilograma osvojila zlatnu medalju. Bruna Zajec Kambić do 55 kilograma osvojila je 3. mjesto. Zona Opsenica do 51 kg ostala je bez plasmana. Prema kalendaru natjecanja za listopad Radnikovce očekuje državno prvenstvo Hrvatske za seniore, a obzirom da su novi upisi članova u tijeku, obavještavaju da je prvi trening za sve upisane ili koji to još žele postati u utorak, 3. listopada u 19 sati u sportskoj dvorani kod stadiona.