Za vikend natjecanje najbolji tim u gradu, utrka beba u puzanju, cirkuska predstava i Baci koš, čuvaj prirodu

U sklopu Dječjeg tjedna u Križevcima ovaj vikend držat će se brojna događanja za djecu i roditelje.
Subota, 7. listopada započet će sportskim programom koji će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici.

U 10,00 sati počinje tradicionalno natjecanje Najbolji tim u gradu u kojem jedan tim roditelj-dijete odmjerava svoje snage s drugim takvim timovima. Natjecanje će se odvijati u dvije kategorije, od 3 do 4 godina te od 5 do 6 godina. U 10,30 sati održat će se još jedna utrka beba u puzanju i to u dvije kategorije, djeca do 12 mjeseci i djeca od 12 do 16 mjeseci starosti. Pozivamo sve roditelje i njihovu djecu da se priključe ovim zabavnim sportskim događanjima, a nagrade za one najbolje osigurala je tvrtka KTC d.d.


Subota će završiti Hoop danom, odnosno radionicama cirkuskih vještina u Klubu kulture. U 12,00 sati počinje radionica partnerske akrobatike pod vodstvom Loop cirkusa dok u 13,00 sati počinje radionica hula hoopa pod vodstvom Squeezed peachesa. U 17,00 sati slijedi velika cirkuska predstava za djecu u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u organizaciji Udruge K.V.A.R.K.


Zadnji dan Dječjeg tjedna u organizaciji Košarkaškog kluba „Radnik“ Križevci i u suradnji s Komunalnim poduzećem d.o.o. na vanjskom košarkaškom igralištu Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga održat će se program pod nazivom „Baci u koš, čuvaj prirodu!“. Uključiti se mogu djeca od 6 do 10 godina koja će kroz razne igre koristiti elemente košarke i ujedno učiti o pravilnom razvrstavanju otpada.