Članovi Udruge Mali princ krenuli u pripreme oko izade božićnog asortimana

Iako do Božića i božićnih blagdana ima još vremena, članovi Udruge Mali princ te dane darivanja žele dočekati spremni. Tko su već počeli s pripremama za kraj godine, kada tradicionalno za svoje sugrađane i prijatelje nude velik izbor svojih kreativnih uradaka.

– Pripremamo kreativni božićni asortiman prije svega da uredimo vlastiti prostor, ali i da svi naši vjerni kupci i donatori mogu uživati u novim božićnim dekoracijama koje smo već počeli izrađivati, najavila je predsjednica udruge Mali princ Kristinka Štefan i dodala da će se ove godine predstaviti i božićnim novitetima.

Uz već ranije viđene i uvijek rado tražene keramičke pjetliće, šalice za kavu i čaj ukrašene točkicama, cvjetne magnetiće, ogrlice i mirišljave sapunčiće, upravo se intenzivno radi na borićima izrađenim od drva, što je novi materijal kojega polaznici kreativnih radionica uspješno savladavaju.

Predsjednica udruge Kristinka Štefan napominje da se ne mora čekati Božić i darivanje jer već sada ima dovoljno kreativnih uradaka u udruzi Mali princ, koji se mogu darovati dragoj osobi za rođendane, imendane i druge svečane prigode.