Grad Koprivnica će 667. rođendan proslaviti uz hitove Vanne i Novih Fosila

Veliki tradicionalni koncert u povodu Dana grada u pripremi je i za 667. rođendan Koprivnice. Pred koprivničku publiku tom će prilikom stati Vanna čija je samostalna karijera okrunjena s pet Porina te brojnim uspješnim autorskim pjesmama. Vanna najavljuje koncert za pamćenje:

Jako se veselim što ću nakon nekoliko godina napokon imati koncert u svom rodnom gradu, u mojoj dragoj Koprivnici, baš na Dan grada. Moj sastav i ja pripremamo jako dobar program, koji će biti prepun pjesama koje volite, a cijeli naš nastup bit će dodatno obogaćen, i to uz plesnu skupinu plesnog studia “Korak” pod vodstvom Virne Hošnjak. Osim što su plesali na mom do sada najvećem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine, plesali su i u spotu za najnoviji singl “Navika”. Dođite i veselite se s nama zajedno! Jedva čekam 4. studenog!“

Nakon Vanne na veliku pozornicu u dvorani Josip Samaržija Bepo dolaze Sanja, Marinko i Zec, uz koje ćemo uživati u najvećim hitovima grupe Novi Fosili.

„Veseli nas da nakon dugo vremena dolazimo u Koprivnicu gdje nas očekuje vjerna publika. Proslavit ćemo Dan grada na najbolji mogući način. Uz pjesmu, veselje i feštu baš kao u dobra, stara vremena. Jedva čekamo“, u ime popularnog trija rekla je Sanja Doležal.

Koncert u povodu Dana grada Koprivnice pod nazivom „Koprivnica, grade moj“, održat će se u subotu, 4. studenog, u 20.00 sati u dvorani Josip Samaržija Bepo.